Over ons

Werkwijze

Vanaf het begin staat een onafhankelijk advies, dat wil zeggen een niet maatschappij-gebonden advies, hoog in het vaandel.

Elke maatschappij kenmerkt zich vaak door bepaalde specialisaties waardoor de ene maatschappij nu eenmaal beter bekend is met bepaalde risico's dan een andere maatschappij voor dezelfde verzekeringsproducten. U kunt er van op aan dat wij een objectief en persoonlijk advies geven. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget en risicohouding.

Oorsprong kantoor

Ons kantoor bestaat al sinds 1958 en is in 2003 overgenomen door Ardi Toes en Angelique Toes-van der Stel. Beiden zijn al jaren werkzaam in de financiele dienstverlening. Onafhankelijkheid, integriteit, ons werk goed willen doen doen, zijn de basiselementen geweest, en dit zijn ze nog steeds, om te komen tot ons huidige mooie bedrijf.

Agentschappen

We bemiddelen voor vrijwel alle Nederlandse aanbieders van verzekeringsproducten die deze aanbieden via het vrije intermediair. We durven te zeggen dat u bij ons beter en zeker niet duurder uit bent dan bij de directe kanalen waaronder internetaanbieders. Voor onder andere de volgende maatschappijen en banken bemiddelen wij:


Angelique Toes-van der Stel

"Hiervoor heb ik geruime tijd bij diverse tussenpersonen gewerkt in buiten en binnendienstfuncties als assurantie en hypotheekadviseur (14 jaar). Voor ons kantoor blijft het persoonlijke contact als een van de belangrijkste kenmerken boven aan staan.  Als Erkend hypotheek adviseur is het elke keer weer een uitdaging om een maatwerk hypotheek te adviseren die het beste bij de klant past. "